OM JOBBSYS

Jobbsys.no er et byrå med over 20 års fartstid innen rekrutteringsløsninger. Med våre tjenester bistår vi kundene i jakten på drømmekandidaten. 

Våre medierådgivere vet hvilken mediemiks som gjelder for at du skal publisere jobbannonsen på de plattformene målgruppen besøker, og hvor det lønner seg å være synlig. Vårt kreative team hjelper deg med bilder, grafikk, tekst og video som viser din bedrift fra sin beste side og trigger målgruppen til søk. I tillegg har vi vår egen jobbportal med et tilhørende søkerhåndteringssystem. Her kan våre kunder publisere sin ledige stilling, og samle alle søknader i vår digitale sky-tjeneste.

Med oss på laget reduserer våre kunder risikoen for feilansettelser og har det beste utgangspunktet for å velge kvalifiserte kandidater.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
Ring oss på 33 00 28 00 eller trykk på vår kontakt-side. 

Se om vi bare skryter

VÅRE EGNE HVERDAGSHELTER

om Anne-Lene

Anne-Lene har full kontroll til enhver tid og er blant dem som har vært i firmaet lengst.

Hun er i overkant sportsinteressert, elsker god mat og vin, musikk, reiser og kultur. Og aller viktigst: Familien sin! Hun anser kollegene som «familie nr 2», og passer godt på oss.

Hun er byråleder med lang HR-erfaring, og hun er drivende dyktig på smarte digitale rekrutteringskampanjer for klienter med komplekse rekrutteringsutfordringer. Dessuten er hun innkjøpsansvarlig av media avtaler og forhandler offentlige anbud.

Anne-Lene har studert veiledning og coaching, samt endringsledelse. Hun har allsidig og lang erfaring fra porteføljekunder.

om Mona

Mona er vår flotte seniorrådgiver HR, og har også fått den spennende oppgaven å lede an vår nye tjeneste Direkte Rekruttering!

Hun er firmaets språknerd og seilbåtentusiast. Hennes form for ekstremsport er å seile i all slags vær, og hun plages ikke av mye vind og høye bølger. Derimot kan det bli «heftig sjøgang» på jobb dersom noen slumser med rettskriving og tekster!

Mona har en allsidig bakgrunn som typograf i Tønsbergs Blad, avdelingsleder og designer i reklamebyrå, markedskoordinator i bilbransjen og butikksjef i smykkebransjen har bidratt til at hun har god kompetanse på både medier og kundebehandling. Dessuten har det generert et stort og nyttig nettverk.

om Line

Line er vår talentfulle senior designer på kreativt team. Hun er uformell og humoristisk, men likevel dønn seriøs i arbeidet sitt. Hun er også en ypperlig sparringspartner når noen på huset har en idé.

Line er en «jeger» som kontinuerlig jakter ny kunnskap og inspirasjon til bruk både på jobb og privat, noe alle rundt henne nyter godt av!

Som tidligere visual merchandiser har hun et godt øye for å skape en arena for kundereise og for å trigge aktuelle målgrupper.
Hun har i tillegg en bachelor fra Høgskolen i Sørøst-Norge i visuell kommunikasjon. Utdannelsen er bred og helhetlig med hovedvekt på visuell historiefortelling og kommunikasjon mot alle typer virksomheter. Som grafisk designer hos oss jobber hun kreativt med både trykte og digitale flater.

 

om Joacim

Joacim er vårt nyeste tilskudd på kreativt team! Med en bachelor i visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark, og rundt 10 års erfaring innen IT, har han en kompetanse som passer perfekt på huset. 

Han er en rendyrket nerd med, lett avrundet, 200 bøker på Kindle, en Nintendo Switch og Google Stadia som til tider benyttes altfor mye. På fritiden er han interessert i interiør, spill og design. Dessuten er han botanisk interessert. Leiligheten huser 15 levende (og utallige falske) planter, og det ser ikke ut til å stoppe opp med det første. I tillegg er han pappa til to gutter og en helt hvit pusekatt. Familien bor i nyinnflyttet rekkehus på Skoppum.

Smilet sitter løst, og sansen for humor er stor. Han er jo tross alt oppvokst på internett. Han har ofte kreative prosjekter på gang, enten det er i form av design på digitale flater eller snekring av ymse «gjør det selv-kreasjoner». Ideene blir aldri liggende lenge før de omsettes i praksis.

om Ida

Ida er muligens kontorets største nerd. Hun har over 200 bøker i bokhylla hjemme, samt en playstation 4 som blir flittig brukt. Dessuten er hun så glad i å skrive lister at det har blitt en interesse – bullet journaling!
Replikkene er akkurat så friske og kjappe som man forventer av en ekte nordlending fra Harstad!

Med bachelor i journalistikk fra Nord Universitet og ett år grafisk design på NTNU i Gjøvik har Ida en bakgrunn og kompetanse vi er svært fornøyd med å få på huset. Tidligere arbeidserfaring er bl.a. digital markedsføring, grafisk design, design og drift av nettside, freelance-journalist og fotograf.

Ida har alltid kreative prosjekter på gang, og når hodet syder, koker og nærmest bobler over av ideer, er det godt å koble av med det firbeinte gudbarnet på tur.

om Hanne

Hanne er historisk: vår aller første lærling i Jobbsys.no! Vi skjønte på kort tid at Hanne var en god match for oss, og gleder oss over hennes blide vesen og nysgjerrige blikk mens hun får bryne seg på de mange fagområdene Jobbsys.no er innom i løpet av en arbeidsdag. 

Hanne er en rolig og positiv person som liker å reise og se andre kulturer. Hun bor sammen med sin samboer og datter i Sandefjord, og på fritiden hører hun gjerne på podcaster eller ser dokumentarer om alt og ingenting. 

Hanne har studert grafisk design ved Høyskolen i Kristiania, og har ellers mye erfaring fra forskjellige jobber. I dag er hun på plass hos oss i Jobbsys for å lære mer om yrket hun først utdannet seg i, og vi gleder oss til å snakke både fag, podcast og dokumentar med henne i tiden fremover! 

om Trym

Trym er vår sjefsnerd og IT-guru. Han er en rolig og sindig fyr med herlig «understatement-humor».

I tillegg har han stålkontroll på GDPR-regelverket og sørger for at kunder og søkere ivaretas på en riktig og god måte.

Det konsumeres noen liter energidrikk på kontoret hans i løpet av et år, noe vi regner med han trenger når han skal kode kompliserte funksjoner.

Trym påstår selv at han har vært her så lenge at han er blitt en del av interiøret. Vi velger heller å påstå at hans fartstid gjør ham til vårt eget orakel i Jobbsys-sammenheng! Han er drivende dyktig og går tidvis inn i «konsentrasjons-bobla» si. Når Trym sitter bøyd over tastaturet og stirrer intenst inn i skjermen, lister vi oss forbi kontordøra, vel vitende om at vi ikke skal forstyrre. Da er han i ferd med å skape magi med koder. Og det kan han virkelig!

om Daniel

Daniel er nyutdannet systemutvikler, og han skal få bryne seg på vår jobbportal jobbdirekte.no fremover. Den første tiden her har han brukt til å dykke ned i kodehavet og rammeverket. Han lærer raskt, og vi gleder oss til å se alt han kommer til å utrette. Allerede er en del endringer vi har etterspurt ferdigstilt, og Daniel gir seg ikke før alt er akkurat så bra som vi ønsker oss.

Daniel er en rolig, blid og positiv kar med utdanning innen IT og informasjonssystemer. Men vi lar oss ikke lure av den lune fasaden, for vi vet nemlig at flere kvelder i uken brukes bak trommesettet på bandøving! Der får Daniel trommet ut energi så det holder, men likevel er det alltid nok igjen til sine to gutter, sin samboer og til jobben.

Med et smil på lur og koder på skjermen er Daniel et tilskudd til teamet vi setter stor pris på.

VÅR LIDENSKAP

Vi er en dedikert og glad gjeng medieentusiaster stasjonert i Tønsberg med stor lidenskap for jobben vår. Teamet består av kolleger med ulik kompetanse, som gjør at vi utfyller hverandre og behersker relevante digitale fagfelt. Vi heier på våre kunder og ønsker å utgjøre en forskjell for dem. 

For å få til dette, har vi et kundeløfte: Vi skal holde oss oppdatert på hva som rører seg i den digitale verden og finne riktig kanalvalg, strategi og utforming til stillingene som skal besettes.

«Vi skal holde oss oppdatert på hva som rører seg i den digitale verden og finne riktig kanalvalg, strategi og utforming til stillingene som skal besettes.»

 

VÅRE ARBEIDSMETODER

Målgruppe, markedsmiks og kanalvalg er det første vi definerer for hver stilling. Hvem ønsker du på laget, hvor er de, og til hvilken pris? 

Vi setter sammen en kommunikasjonsstrategi, samt finner innfallsvinkelen som treffer og engasjerer din nye medarbeider.

 

Deretter begynner arbeidet med tekst, bildevalg og det grafiske. Vi legger opp kampanjer på de fleste flater og sosiale medier, der god segmentering for å møte den rette kandidaten er en premiss for suksess. 
 
Alle kampanjer evalueres, og vi tar med oss ny lærdom til neste kampanje.  
 
 

OM JOBBSYS

Vi er en dedikert og glad gjeng medieentusiaster, stasjonert i Tønsberg. Vi har stor lidenskap for jobben, og målet vårt er å utgjøre en forskjell for kundene.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?
Ring oss på 33 00 28 00 eller ta kontakt via nettskjema.

For å nå disse målene, har vi et kundeløfte: Vi skal holde oss oppdatert på hva som rører seg i den digitale verden og finne riktig kanalvalg, strategi og utforming til enhver stilling som skal besettes.

Se om vi bare skryter

VÅRE EGNE HVERDAGSHELTER

om Anne-Lene

Vår byråleder er en dame med bein i nesa som har stålkontroll på hva de beste strategiene for våre kunder er. Hun har et humør og en energi som lett smitter over på de rundt henne. Når Anne-Lene blir gira, så blir vi også gira!

Anne-Lene har lang HR-erfaring, og hun er drivende dyktig på smarte digitale kampanjer for våre kunder. Som byråleder fokuserer hun på at teamet skal spille hverandre gode, og det synes vi hun evner med god margin! 

Vi gleder oss alltid til å høre om hyggelige kundebesøk, nyheter i mediebransjen og mye mer når vi kommer inn døra på jobb (Anne-Lene er selvfølgelig allerede på plass på kontoret til da!)

om Mona

Mona er vår flotte seniorrådgiver HR, og har også fått den spennende oppgaven å lede an vår nye tjeneste Direkte Rekruttering!

Når våre kunder har spørsmål om en stilling som skal lyses ut, kan Mona fortelle hva den beste strategien for utlysningen er. I tillegg er hun en mester på tekst og formulering – og hjelper også til med den grafiske produksjonen på huset.

Når våre kunder velger direkte rekruttering hos oss, er det Mona som styrer skuta. Til nå har hun truffet blink på hver kampanje vi har hatt, så vi vurderer å kjøpe henne en Sherlock Holmes hatt i julegave. 

om Line

Line er vår talentfulle senior designer på kreativt team.

Hun er uformell og humoristisk, men likevel dønn seriøs i arbeidet sitt. Som tidligere visual merchandiser og med en bachelor i visuell kommunikasjon er hun den perfekte sparringspartneren når noen på huset har en idé.

Line er en «jeger» som kontinuerlig jakter ny kunnskap og inspirasjon til bruk både på jobb og privat, noe alle rundt henne nyter godt av!

Utdannelsen er bred og helhetlig med hovedvekt på visuell historiefortelling og kommunikasjon mot alle typer virksomheter.

om Joacim

Joacim er vårt nyeste tilskudd på kreativt team. Med utdanning innen grafisk design og mange års erfaring innen IT har han en kombinasjon som passer perfekt på huset. 

om Ida

Ida er grafisk designer på kreativt team, og jobber også som vår dyktige digitale markedsfører. Hun er et oppkomme av gode idéer og spennende kampanjer. 

Ida har alltid kreative prosjekter på gang, og når hodet syder, koker og nærmest bobler over av ideer, er det godt å koble av med det firbeinte gudbarnet på tur.

Med bachelor i journalistikk fra Nord Universitet og ett år grafisk design på NTNU i Gjøvik har Ida en bakgrunn og kompetanse vi er svært fornøyd med å få på huset. Tidligere arbeidserfaring er bl.a. digital markedsføring, grafisk design, design og drift av nettside, freelance-journalist og fotograf.

om Hanne

Hanne er historisk: vår aller første lærling i Jobbsys.no! Vi skjønte på kort tid at Hanne var en god match for oss, og gleder oss over hennes blide vesen og nysgjerrige blikk mens hun får bryne seg på de mange fagområdene Jobbsys.no er innom i løpet av en arbeidsdag. 

Hanne er en rolig og positiv person som liker å reise og se andre kulturer. Hun bor sammen med sin samboer og datter i Sandefjord, og på fritiden hører hun gjerne på podcaster eller ser dokumentarer om alt og ingenting. 

Hanne har studert grafisk design ved Høyskolen i Kristiania, og har ellers mye erfaring fra forskjellige jobber. I dag er hun på plass hos oss i Jobbsys for å lære mer om yrket hun først utdannet seg i, og vi gleder oss til å snakke både fag, podcast og dokumentar med henne i tiden fremover! 

om Trym

Trym er vår sjefsnerd og IT-guru. Han er hyggelig, hardtarbeidende og dedikert i jobben sin. 

Det konsumeres noen liter energidrikk på kontoret hans i løpet av et år, noe vi regner med han trenger når han skal skape magi av kompliserte koder.

I tillegg har han stålkontroll på GDPR-regelverket og sørger for at kunder og søkere ivaretas på en riktig og god måte.

Trym påstår selv at han har vært her så lenge at han er blitt en del av interiøret. Vi velger heller å påstå at hans fartstid gjør ham til vårt eget orakel!

om Daniel

Daniel er nyutdannet systemutvikler, og han skal få bryne seg på vår jobbportal jobbdirekte.no fremover. Den første tiden her har han brukt til å dykke ned i kodehavet og rammeverket. Han lærer raskt, og vi gleder oss til å se alt han kommer til å utrette. Allerede er en del endringer vi har etterspurt ferdigstilt, og Daniel gir seg ikke før alt er akkurat så bra som vi ønsker oss.

Daniel er en rolig, blid og positiv kar med utdanning innen IT og informasjonssystemer. Men vi lar oss ikke lure av den lune fasaden, for vi vet nemlig at flere kvelder i uken brukes bak trommesettet på bandøving! Der får Daniel trommet ut energi så det holder, men likevel er det alltid nok igjen til sine to gutter, sin samboer og til jobben.

Med et smil på lur og koder på skjermen er Daniel et tilskudd til teamet vi setter stor pris på.

OM JOBBSYS

Vi er en dedikert og glad gjeng medieentusiaster, stasjonert i Tønsberg. Vi har stor lidenskap for jobben, og målet vårt er å utgjøre en forskjell for kundene.

For å nå disse målene, har vi et kundeløfte: Vi skal holde oss oppdatert på hva som rører seg i den digitale verden og finne riktig kanalvalg, strategi og utforming til enhver stilling som skal besettes.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift? Ring oss på 33 00 28 00 eller ta kontakt via nettskjema.

Se om vi bare skryter

VÅRE EGNE HVERDAGSHELTER

om Anne-Lene

Vår byråleder er en dame med bein i nesa som har stålkontroll på hva de beste strategiene for våre kunder er. Hun har et humør og en energi som lett smitter over på de rundt henne. Når Anne-Lene blir gira, så blir vi også gira!

Anne-Lene har lang HR-erfaring, og hun er drivende dyktig på smarte digitale kampanjer for våre kunder. Som byråleder fokuserer hun på at teamet skal spille hverandre gode, og det synes vi hun evner med god margin! 

Vi gleder oss alltid til å høre om hyggelige kundebesøk, nyheter i mediebransjen og mye mer når vi kommer inn døra på jobb (Anne-Lene er selvfølgelig allerede på plass på kontoret til da!)

om Mona

Mona er vår flotte seniorrådgiver HR, og har også fått den spennende oppgaven å lede an vår nye tjeneste Direkte Rekruttering!

Når våre kunder har spørsmål om en stilling som skal lyses ut, kan Mona fortelle hva den beste strategien for utlysningen er. I tillegg er hun en mester på tekst og formulering – og hjelper også til med den grafiske produksjonen på huset.

Når våre kunder velger direkte rekruttering hos oss, er det Mona som styrer skuta. Til nå har hun truffet blink på hver kampanje vi har hatt, så vi vurderer å kjøpe henne en Sherlock Holmes hatt i julegave. 

om Line

Line er vår talentfulle senior designer på kreativt team.

Hun er uformell og humoristisk, men likevel dønn seriøs i arbeidet sitt. Som tidligere visual merchandiser og med en bachelor i visuell kommunikasjon er hun den perfekte sparringspartneren når noen på huset har en idé.

Line er en «jeger» som kontinuerlig jakter ny kunnskap og inspirasjon til bruk både på jobb og privat, noe alle rundt henne nyter godt av!

Utdannelsen er bred og helhetlig med hovedvekt på visuell historiefortelling og kommunikasjon mot alle typer virksomheter.

om Joacim

Joacim er vårt nyeste tilskudd på kreativt team. Med utdanning innen grafisk design og mange års erfaring innen IT har han en kombinasjon som passer perfekt på huset. 

om Ida

Ida er grafisk designer på kreativt team, og jobber også som vår dyktige digitale markedsfører. Hun er et oppkomme av gode idéer og spennende kampanjer. 

Ida har alltid kreative prosjekter på gang, og når hodet syder, koker og nærmest bobler over av ideer, er det godt å koble av med det firbeinte gudbarnet på tur.

Med bachelor i journalistikk fra Nord Universitet og ett år grafisk design på NTNU i Gjøvik har Ida en bakgrunn og kompetanse vi er svært fornøyd med å få på huset. Tidligere arbeidserfaring er bl.a. digital markedsføring, grafisk design, design og drift av nettside, freelance-journalist og fotograf.

om Hanne

Hanne er historisk: vår aller første lærling i Jobbsys.no! Vi skjønte på kort tid at Hanne var en god match for oss, og gleder oss over hennes blide vesen og nysgjerrige blikk mens hun får bryne seg på de mange fagområdene Jobbsys.no er innom i løpet av en arbeidsdag. 

Hanne er en rolig og positiv person som liker å reise og se andre kulturer. Hun bor sammen med sin samboer og datter i Sandefjord, og på fritiden hører hun gjerne på podcaster eller ser dokumentarer om alt og ingenting. 

Hanne har studert grafisk design ved Høyskolen i Kristiania, og har ellers mye erfaring fra forskjellige jobber. I dag er hun på plass hos oss i Jobbsys for å lære mer om yrket hun først utdannet seg i, og vi gleder oss til å snakke både fag, podcast og dokumentar med henne i tiden fremover! 

om Trym

Trym er vår sjefsnerd og IT-guru. Han er hyggelig, hardtarbeidende og dedikert i jobben sin. 

Det konsumeres noen liter energidrikk på kontoret hans i løpet av et år, noe vi regner med han trenger når han skal skape magi av kompliserte koder.

I tillegg har han stålkontroll på GDPR-regelverket og sørger for at kunder og søkere ivaretas på en riktig og god måte.

Trym påstår selv at han har vært her så lenge at han er blitt en del av interiøret. Vi velger heller å påstå at hans fartstid gjør ham til vårt eget orakel!

om Daniel

Daniel er nyutdannet systemutvikler, og han skal få bryne seg på vår jobbportal jobbdirekte.no fremover. Den første tiden her har han brukt til å dykke ned i kodehavet og rammeverket. Han lærer raskt, og vi gleder oss til å se alt han kommer til å utrette. Allerede er en del endringer vi har etterspurt ferdigstilt, og Daniel gir seg ikke før alt er akkurat så bra som vi ønsker oss.

Daniel er en rolig, blid og positiv kar med utdanning innen IT og informasjonssystemer. Men vi lar oss ikke lure av den lune fasaden, for vi vet nemlig at flere kvelder i uken brukes bak trommesettet på bandøving! Der får Daniel trommet ut energi så det holder, men likevel er det alltid nok igjen til sine to gutter, sin samboer og til jobben.

Med et smil på lur og koder på skjermen er Daniel et tilskudd til teamet vi setter stor pris på.