Hvem er vi?

Jobbsys.no er et byrå med snart 25 års fartstid innen annonsering av ledige stillinger.

Våre medierådgivere vet hvilken mediemiks som skal til, og hvor det lønner seg å være synlig. Vårt kreative team hjelper deg med bilder, grafikk, tekst og video. Vi viser din bedrift fra sin beste side og trigger målgruppen til søk. I tillegg har vi vår egen jobbportal med et tilhørende søkerhåndteringssystem. Her kan du publisere din ledige stilling, og samle alle søknader i vår digitale sky-tjeneste.

Med oss på laget reduserer du risikoen for feilansettelser og har det beste utgangspunktet for å velge kvalifiserte kandidater.

 

Hva gjør vi?

Vi sørger for at kvalifiserte kandidater ser din ledige stilling og trigges til søk. For å få til dette har vi satt sammen produkter, tjenester og et dyktig team som til sammen gjør ansettelsesprosessen enkel og effektiv for deg.

 

Hvordan gjør vi det?

Vi sitter på flere år med data om akkurat din bransje, og vet hvilke kanaler din målgruppe befinner seg i. Sammen med deg har vi det beste utgangspunktet for å gjøre din ansettelsesprosess til en suksesshistorie.

 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Våre hverdagshelter

Anne-Lene har full kontroll til enhver tid og er blant dem som har vært i firmaet lengst.

Hun er i overkant sportsinteressert, elsker god mat og vin, musikk, reiser og kultur. Og aller viktigst: Familien sin! Hun anser kollegene som «familie nr 2», og passer godt på oss.

Hun er byråleder med lang HR-erfaring, og hun er drivende dyktig på smarte digitale rekrutteringskampanjer for klienter med komplekse rekrutteringsutfordringer. Dessuten er hun innkjøpsansvarlig av media avtaler og forhandler offentlige anbud.

Anne-Lene har studert veiledning og coaching, samt endringsledelse. Hun har allsidig og lang erfaring fra porteføljekunder.

Mona er vår flotte seniorrådgiver HR, og har også fått den spennende oppgaven å lede an vår nye tjeneste Direkte Rekruttering!

Hun er firmaets språknerd og seilbåtentusiast. Hennes form for ekstremsport er å seile i all slags vær, og hun plages ikke av mye vind og høye bølger. Derimot kan det bli «heftig sjøgang» på jobb dersom noen slumser med rettskriving og tekster!

Mona har en allsidig bakgrunn som typograf i Tønsbergs Blad, avdelingsleder og designer i reklamebyrå, markedskoordinator i bilbransjen og butikksjef i smykkebransjen har bidratt til at hun har god kompetanse på både medier og kundebehandling. Dessuten har det generert et stort og nyttig nettverk.

Vårt hovedfokus er å bistå kundene våre på best og raskest mulig vis. Da vi så behovet for en ekstra medierådgiver, var vi så heldige å få Sissel med på laget.

Hun har jobbet som designer i lang tid, men var nå klar for å endre kurs. Med sin mediekompetanse og serviceinnstilling, er hun et perfekt team-medlem for oss!

Hun er utdannet typograf, og hun elsker den digitale utviklingen i faget. Sissel er ingen nerd, men den i venninnegjengen som alltid er først ute med det siste.

 Flytting er et kjent begrep. Hun er født i Oslo, flyttet så til Nesbyen, Bagn i Valdres, Hole, Bergen, Stord, Drammen og Tønsberg. Her har hun endelig slått seg ned for godt, og Vestfoldbunaden henger i skapet.

Før de to døtrene flyttet ut, eide familien 3 hester. Hun kjørte hestehenger, møkket og leide gjerne hester fra stallen til paddocken. Med full jobb og en mann som reiser mye i jobb, er hun vant til en hektisk hverdag.  

Men nå er hestesporten lagt til side for godt, og hun liker nå å glede seg over familie, venner, reiser, trening, gode arbeidsdager og en god latter.

Line er vår talentfulle senior designer på kreativt team. Hun er uformell og humoristisk, men likevel dønn seriøs i arbeidet sitt. Hun er også en ypperlig sparringspartner når noen på huset har en idé.

Line er en «jeger» som kontinuerlig jakter ny kunnskap og inspirasjon til bruk både på jobb og privat, noe alle rundt henne nyter godt av!

Som tidligere visual merchandiser har hun et godt øye for å skape en arena for kundereise og for å trigge aktuelle målgrupper.
Hun har i tillegg en bachelor fra Høgskolen i Sørøst-Norge i visuell kommunikasjon. Utdannelsen er bred og helhetlig med hovedvekt på visuell historiefortelling og kommunikasjon mot alle typer virksomheter. Som grafisk designer hos oss jobber hun kreativt med både trykte og digitale flater.

 

Madeleine har en allsidig bakgrunn innenfor kreative områder: Visuell kommunikasjon, idé- og konseptutvikling, merkevarebygging og grafisk design. Hun har utdanning innen grafisk design, UX design og Fashion Design. Denne kompetansen er gull verdt å ha i Jobbsys.no!

Madeleine er ny på laget, og et friskt pust på kontoret. Vi gleder oss til å se og lære av alt hun kommer til å bidra med. Vi er sikre på at dette blir positivt både for kundene våre og for oss.

Når hodet ikke er fullt av nye inntrykk og en ny jobbhverdag, planlegger Madeleine alltid nye sy- og strikkeprosjekter. Dessuten lar hun seg lett inspirere av design, interiør og vakre bøker. Det er med andre ord et hav av temaer resten av oss ser frem til å skravle om i lunsjen! 

Hanne er historisk: vår aller første lærling i Jobbsys.no! Vi skjønte på kort tid at Hanne var en god match for oss, og gleder oss over hennes blide vesen og nysgjerrige blikk mens hun får bryne seg på de mange fagområdene Jobbsys.no er innom i løpet av en arbeidsdag. 

Hanne er en rolig og positiv person som liker å reise og se andre kulturer. Hun bor sammen med sin samboer og datter i Sandefjord, og på fritiden hører hun gjerne på podcaster eller ser dokumentarer om alt og ingenting. 

Hanne har studert grafisk design ved Høyskolen i Kristiania, og har ellers mye erfaring fra forskjellige jobber. I dag er hun på plass hos oss i Jobbsys for å lære mer om yrket hun først utdannet seg i, og vi gleder oss til å snakke både fag, podcast og dokumentar med henne i tiden fremover! 

Med bachelor i journalistikk fra Nord Universitet og ett år grafisk design på NTNU i Gjøvik har Ida en bakgrunn og kompetanse vi er svært fornøyd med å få på huset. Tidligere arbeidserfaring er bl.a. digital markedsføring, grafisk design, design og drift av nettside, freelance-journalist og fotograf. 

Ida er et oppkomme av gode idéer og spennende kampanjer – og finner stadig nye ting hun ønsker å teste. Dette fører ofte til godt innhold både på vår nettside og våre SoMe-kanaler. 

Ida er en aktiv nerd som fort kaster seg over nye interesser. Med over 200 bøker i bokhylla, en godt brukt Playstation 4, litt for mange garnnøster til strikke- og hekleprosjekter, lister over ulike tegneprosjekter, samt en Bullet Journal til å holde styr på det hele, er det lett å skjønne at hun alltid har flere kreative prosjekter på lur. Replikkene er akkurat så friske og kjappe som man forventer av en ekte nordlending fra Harstad!

Trym er vår sjefsnerd og IT-guru. Han er en rolig og sindig fyr med herlig «understatement-humor».

I tillegg har han stålkontroll på GDPR-regelverket og sørger for at kunder og søkere ivaretas på en riktig og god måte.

Det konsumeres noen liter energidrikk på kontoret hans i løpet av et år, noe vi regner med han trenger når han skal kode kompliserte funksjoner.

Trym påstår selv at han har vært her så lenge at han er blitt en del av interiøret. Vi velger heller å påstå at hans fartstid gjør ham til vårt eget orakel i Jobbsys-sammenheng! Han er drivende dyktig og går tidvis inn i «konsentrasjons-bobla» si. Når Trym sitter bøyd over tastaturet og stirrer intenst inn i skjermen, lister vi oss forbi kontordøra, vel vitende om at vi ikke skal forstyrre. Da er han i ferd med å skape magi med koder. Og det kan han virkelig!

Vår lidenskap

Vi er en dedikert og glad gjeng medieentusiaster stasjonert i Tønsberg med stor lidenskap for jobben vår. Teamet består av kolleger med ulik kompetanse, som gjør at vi utfyller hverandre og behersker relevante digitale fagfelt. Vi heier på våre kunder og ønsker å utgjøre en forskjell for dem. 

For å få til dette, har vi et kundeløfte: Vi skal holde oss oppdatert på hva som rører seg i den digitale verden og finne riktig kanalvalg, strategi og utforming til stillingene som skal besettes.

Våre arbeidsmetoder

Målgruppe, markedsmiks og kanalvalg er det første vi definerer for hver stilling. Hvem ønsker du på laget, hvor er de, og til hvilken pris? 

Vi setter sammen en kommunikasjonsstrategi og finner innfallsvinkelen som treffer og engasjerer målgruppen.

Deretter begynner arbeidet med tekst, bildevalg og grafisk design. Vi legger opp kampanjer på de fleste flater og sosiale medier, og god segmentering for å nå den rette kandidaten er viktig.
 
Alle kampanjer evalueres, og vi tar med oss ny kunnskap til neste kampanje. 

Se hvordan vi arbeider på vår skryt-side:

Besøk skryt-siden vår