Vi må følge med i timen – ny profil for annonsering av ledige stillinger for Norautron AS

En profilmanual står aldri stille og vil alltid være i utvikling for å følge med i tiden. Det samme gjelder kreativ utforming for ledige stillinger. Vi hjalp Norautron med nye maler for annonseringer.

Opppdatert profilmanual

Norautron har over lengre tid brukt samme mal for annonsering av ledige stillinger. Samtidig har deres profilmanual blitt oppdatert med et stilrent og moderne uttrykk, nye visuelle virkemidler og bildemaner.

Dette resulterte i at uttrykket og utseende fra malen av annonser og nye profilmanualen ble for ulikt og vi kastet oss rundt for å lage nye maler.

Bindeleddet mellom HR og marked

Målet vårt er at annonsering av ledige stillinger skal underbygge det markedsavdelingen ønsker og at uttrykket skal være det samme på alle flater. Jobbsys.no som en ekstern samarbeidspartner for Norautron skal sørge for at profilering av ledige stillinger også skal være med på arbeidet med å øke kjennskap og hjelpe markedsføring av virksomheten.

 

Kreativ utforming

Det nye visuelle utrykket var allerede implementert på nettsiden. Font. logo, farger og bilder har vi alltid oppdatert og lagret hos oss for alle våre kunder, og utfordringen gikk på å finne riktig «tone of voice» og bruke de visuelle elementene til fordel for enhver stillingsutlysning.

Målet er at de digitale bannere skal fenge den rette kandidaten og samtidig være tro mot designet. Malen skal ha en lang levetid og kunne brukes på alle digitale flater som fagnettsteder, nettaviser og SoMe kampanjer.

Resultat

Den nye malen vil ha samme uttrykk på alle flater og være i henholdt til ny profilmanual for Norautron. Malen inneholder både statiske bannere og bannere med bevegelse for å øke oppmerksomheten og trigge til å lese mer om stillingene.

Les flere suksesshistorier