#ELSKEDEBY – en unik vri med knallsuksess!

I anledning det store miljøprosjektet #elskedeby skulle Ragn-Sells ansette servicesjåfører, og ønsket en engasjerende kampanje. Det gikk over all forventning.

Bedre bymiljø

Sammen med bedriftene KLP og Bring ønsker Ragn-Sells å redusere både trafikk, utslipp og støy i byen, og rett og slett få et bedre bymiljø. Slik ble miljøprosjektet #ELSKEDEBY til.

Ragn-Sells skulle ansette servicesjåfører til dette prosjektet, og vi på Jobbsys.no hev vi oss rundt for å lage en kampanje. Målet var å skape et stort engasjement. 

Kreativ utforming

Kreativt team fikk oppgaven å lage bannere til Facebook og Snapchat. Disse ble bygget opp i Photoshop og senere lagt på effekter i After-effects. Utfordringen her var å beholde en tydelig avsender – Ragn-Sells – men ha fokus på selve miljøprosjektet. Hele hensikten med kampanjen var å fenge mennesker som ønsker å jobbe for et bedre miljø.

Det var utviklet en god profil for #Elskedeby med mye grafikk og bilder som vi ønsket å få med på bannerne. Vi ville også få med bevegelse for å skape oppmerksomhet. 

Resultater

Resultatet var over all forventning! Kampanjene fikk gode visninger og klikk inn til fullteksten.Etter avsluttet kampanje var det kommet inn over 100 relevante søknader til stillingen.

Les flere suksesshistorier