Dette har vi gjort for våre kunder innen bygg- og anleggsbransjen.

I løpet av de siste 23 årene har vi rukket å gjøre mye spennende for en stor og variert kundegruppe. I bransjen bygg og anlegg har vi fått bryne oss på mange utfordringer. Under presenterer vi noen av kundene i bransjen, og suksesshistoriene vi har laget sammen med dem. 

Fra vegen til kontoret

Av de nesten 600.000 firmaene som eksisterer i Norge i dag, tilhører omtrent 10% av dem bransjen bygg og anlegg (kilde: ssb.no). Det er en stor bransje som omfatter mange forskjellige arbeidsplasser og mange forskjellige mennesker.

Jobbene består av alt fra fysisk arbeid til kontorarbeid. Det er behov for håndverkere, elektrikere, automatikere, ingeniører, tømrere, asfaltarbeidere, maskinførere, sjåfører, HMS-ansvarlige, daglige ledere og HR-personell, for å nevne noe.

Det er en interessant bransje å følge med på, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe dem i jakten på drømmekandidatene. 

Vi har gjort oss kjent med de digitale veiene vi må gå for å treffe målgruppen, og vi har lært oss hvilket grafisk materiell vi bør lage for at kandidatene skal trigges til å søke. 

Marthinsen & Duvholt

Ingeniør- og entreprenørbedriften Marthinsen & Duvholt har vært kunde hos oss i mange år. Vi har sparret om mange forskjellige oppgaver og strategier, og samarbeidet er nært og godt. Vår kontakt vet at vi er «hands on» og at hun når som helst kan få umiddelbar hjelp til publiseringer eller eventuell systemsupport. 

Som Marthinsen & Duvholt selv forteller er det de ansatte som er deres største ressurs og deres største konkurransefortrinn. Våre medierådgivere og vårt kreative team vet hvilke virkemidler som skal benyttes for å finne dem!

 

Vi har hatt tid til gode samtaler og kaffekopper, både i Marthinsen & Duvholts flotte lokaler på Torp, og i vår hyggelige gjestesofa. Vi følger spent med på nyansettelser og oppdrag hos Marthinsen & Duvholt. Ekstra hyggelig var det å følge prosessen med Silje, som besto fagprøven med glimrende resultat. Hun ble dermed historisk som Marthinsen & Duvholts første kvinnelige lærling med fagbrev!

Vårt samarbeid med Marthinsen & Duvholt har bestått av mer enn bare stillingsannonseringer. Da bedriften skulle ha stand for å tiltrekke seg lærlinger, var det vårt kreative team som ble kontaktet for profilering og utforming av materiell.

Marthinsen & Duvholt har svært mange store og prestisjetunge prosjekter, og vi er stolte over at de har valgt oss som samarbeidspartner. Hver gang de vinner et anbud eller har suksess på annet vis, skal vi innrømme at alle hjerter gleder seg! Vi heier på dem og alle våre andre flotte kunder.

Vi opplever noen ganger at våre kunder bytter profil underveis i samarbeidet. Da Marthinsen & Duvholt byttet logo og profil, sørget vi for å tilpasse det grafiske materiellet vi produserer for dem deretter. 

 

Ingeniør Ivar Pettersen

Siden oppstart i 1903 har Ingeniør Ivar Pettersen opparbeidet seg en meget solid posisjon som ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. Gjennom flere år har vi også fått ta del i denne posisjoneringen gjennom rådgivning og materiell til jobbutlysningene deres.

Ingeniør Ivar Pettersen bruker vår søkerhåndtering. Der får de egen optimalisert side for sine jobbutlysninger og mulighet for åpen søknad. Søknadene de får inn blir samlet i systemet og gjør det enkelt å ta gjennomgangen av kandidatene etter endt søknadsfrist. 

For Ingeniør Ivar Pettersen har vi hatt mediemikser som omfattet flere SoMe-kanaler som Snapchat og Facebook, samt relevante nettaviser og andre steder. Mulighetene er mange, og våre medierådgivere er i første omgang en sparringspartner for våre kunder når det gjelder hva som fungerer best for hver spesifikke jobbutlysning. 

 

 

 

Vi viser din bedrift fra sin beste side

Vår høyeste prioritet er alltid at våre kunder skal lykkes. Det er de ansatte som utgjør kompetansen en bedrift har, og et godt arbeidsmiljø er viktig for suksessfaktoren. Det er essensielt at din neste medarbeider har de nødvendige kvalifikasjonene og er rett person for jobben.

Jobbutlysningen gir mange tilfeller et førsteinntrykk, og det er viktig å vise bedriften fra sin beste side. Vi utfordrer arbeidsgivere til å tenke over egen attraktivitet og positive historier. Vi ønsker å bidra til å kommunisere positivitet og stolthet videre til nåværende og fremtidige medarbeidere for å inspirere, motivere og gjøre bedriften til et foretrukket sted å jobbe. 

Les flere suksesshistorier