Estimert lesetid: 4 minutter
Nøkkelord: Jobbsys.no  Kunder  Samarbeidspartnere

Jobbsys.no har samarbeidet tett med CEMAsys.com over lang tid. Vi har bistått dem i å finne gode kandidater til ledige stillinger, og vi har heiet fra sidelinjen på denne bedriften som har blomstret og vokst i raskt tempo. I 2022 ekspanderte de fra Europa og åpnet sitt første kontor i USA.

Tre flotte damer flyttet fra hovedkontoret i Oslo og over Atlanteren til Boston for å opprette avdelingen. Dette ble en reise hvor vi fikk være med i kulissene.

Kvalifiserte kandidater i nye verdensdeler

Avdelingen startet med tre, men skulle raskt bli større. Planen var å få på plass 4-5 amerikanere, bosatt i Bostonområdet. Vi har 25 års erfaring innen jobbutlysninger, og har lagt opp treffende mediestrategier til tusenvis av ledige stillinger.

Å gjøre dette på helt nytt geografisk land, ble en spennende utfordring. På bildet over kan dere se de åtte som ble ansatt i prosessen. 

USA først, verden neste

Det stopper ikke med USA; CEMAsys kommer til å fortsette ferden videre til Tyskland og Storbritannia, og da sniker vi oss med i kofferten. Vi skal i løpet av det kommende årene lære oss enormt mye om det digitale brukermønsteret i de forskjellige landene og opparbeide oss kunnskap om hva som trigger til søk, og hvor man finner kvalifiserte kandidater utenfor Norge. Vi er spente, men har full tro på at det kommer til å ende i suksess!