Forfatter: Ida Elise Østberg
Estimert lesetid:
4 minutter
Nøkkelord: Ledige stillinger, annonsering, Employer Branding

24 år med vekst og kunnskap

Jobbsys.no har siden 1998 spesialisert seg på stillingsutlysninger og samarbeider med flere av Norges sterkeste merkevareleverandører. På disse 24 årene har de digitale kanalene hatt enorm vekst. Vi har fulgt med i timen, og vår visjon er den samme: Vi skal sørge for at kvalifiserte kandidater ser din ledige stilling og trigges til søk.

Våre trofaste kunder har tillit til at vi legger opp de rette mediestrategiene, kreativt design og grafisk materiell som treffer målgruppen. Gang på gang har vi bevist at dette virker.

Fra printannonse til digital animasjon

Mediebildet var noe helt annet på 90-tallet og tidlig 2000-tallet enn det er i dag. På den tiden het selskapet jobbdirekte.no, og papiravisene var et foretrukket medium. Men med vår egen jobbportal startet vi tidlig med å utforske internettets mange muligheter for stillingsannonsering. 

Jobbportalen og vår egen søknadshåndtering har vi fremdeles, men vi har siden den gang blitt mediebyrået Jobbsys.no

Våre dyktige medierådgivere følger med i tiden og har lang erfaring med hvor du bør annonsere for å treffe målgruppen. Vårt kreative team lager i tillegg materiell som fanger oppmerksomheten. 

Analysebasert annonsering

Med strategier som inneholder sosiale medier, relevante nettsteder og nettaviser kan vi i dag, i mye større grad, målrette annonseringen. Vi gjør oss kjent med målgruppens bruksmønster og sørger for at stillingen blir synlig for dem der de befinner seg digitalt. Ofte er de mest kvalifiserte kandidatene til din ledige stilling allerede i jobb, og vet kanskje ikke at de kunne tenkt seg å søke på stillingen før de faktisk ser den. 

 

En bedrift i vekst

Bedriften er i stadig utvikling, og vi har i dag et mangfold av produkter og tjenester som til sammen forenkler kandidatjakten. Vi var tidlig ute med tjenesten Direkte Rekruttering. En av våre medierådgivere personlig saumfarer da sosiale medier etter relevante profiler som passer for stillingen. De tar deretter kontakt for en 1-1 samtale med nærmere informasjon og oppfordring til å søke. Medierådgiveren blir et bindeledd mellom søker og bedrift som både skaper oppmerksomhet rundt stillingen og trygghet for søkeren. 

Les mer om direkte rekruttering.

Fokus på Employer Branding

Begrepet Employer Branding har fått sitt ankerpunkt i norsk mediestrategi. Flere og flere bedrifter ser verdien i å fronte sin arbeidsplass som et godt sted å være. Det har blitt et større fokus på autentisme og det å vise hvordan ting virkelig er. Vårt produkt «Karriereside» gir rom for nettopp dette. 

Med en karriereside får bedriftene rom til å vise bedriften fra sin beste side, presentere ansatte og fokusere på arbeidsmiljø, goder og fordeler ved å velge arbeidsplassen. Karrieresidene fra Jobbsys.no blir stadig mer populære, og vi merker fort at kundene våre får flere og bedre kvalifiserte kandidater som allerede har fått lov til å bli godt kjent med bedriften når de søker. 

Les mer om karriereside

Nye ansatte og nye land

Jobbsys.no vokser ikke bare digitalt, men i antall ansatte også. Vi er nå godkjent lærebedrift, og vår historiske første lærling, Hanne er på plass og godt i gang med læretiden sin. Rett før jul fikk vi på plass vår nyeste medierådgiver Sissel, og i tillegg har vi ansatt Madeleine i kreativt team. Vi vet at 2022 kommer til å gi ytterligere vekst.

De senere årene har vi synliggjort stillinger i alle kriker og kroker av Norge, samt Sverige, Danmark og Finland. Nå har vi også tatt for oss USA. Landegrenser er ingen hindring!