Estimert lesetid: 4 minutter
Nøkkelord: Jobbsys.no  Employer Branding

Personalia

 • Navn: Ida
 • Stilling: Grafisk designer og digital markedsfører
 • Arbeidserfaring: journalist, frilans-fotograf, markedsfører, grafisk designer og nettsideansvarlig. I tillegg hadde jeg alltid minst én jobb ved siden av studiene og har vært innom både bokhandel, kosmetikkbransjen, kiosk og renhold. 

 

Fem Fun Facts

(pluss en til)

 1. Hvordan ser din ultimate helg ut?
  Min ultimate helg har en perfekt kombinasjon mellom ekstrem ro og sosiale sammenkomster.


  Rolige øyeblikk innebærer gjerne varm drikke, duftlys, sofakrok og jobbing med et eller annet hobbyprosjekt, gjerne supplert med en tv-serie eller en lydbok i bakgrunnen 🧶✏️

  Å få møtt vennegjengen og finne på et eller annet sprell i løpet av helgen er heller aldri feil! 🥳

   

 2. Hvis du skulle kjøpe deg én ting akkurat nå, hva ville det vært? 
  For tiden har jeg en greie for Daybeds, så hvis det skulle vært akkurat i dette øyeblikket hadde det nok blitt en stor Daybed til hagen eller en mindre versjon til gjesterommet 🛋

   

  Eventuelt sånn ca 70. tallerkener og porselensmaling til neste hobbyprosjekt 😅

   

 3. Har du en guilty pleasure?
  Jeg er dårlig på å skamme meg, så her snakkes det kanskje litt for høylytt om alle kleine reality-shows og slagere fra «hits for kids» som settes på innimellom 😅

  Om noe, så tror jeg kanskje min guilty pleasure er å finne et eller annet heidundranes stort og muligens helt urealistisk prosjekt som jeg alltid stresser litt med å få jobbet med🙈

  Det kan gjerne eksistere 2-3 slike idéer samtidig, og jeg kan fint finne på å begynne på alle omtrent samtidig.


  Min andre Guilty Pleasure er et overdrevent behov for å skrive lister – men det må til når man har en hjerne som holder på som beskrevet over  😂🤯

   

 4. Hva gjør deg mest klein?
  Folk som prøver å være morsom og ikke får det til. I alle settinger, men særlig for eksempel stand-up komikere som virkelig ikke får med seg publikum. Jeg får så vondt av dem og kjenner på hele meg hvor kleint de må ha det. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig, så det går bedre om det er jeg som drar en vits som ikke slår an. Men på vegne av andre er det helt krise.

   

 5. Hvilke sanger kan du fullstendig utenat?
  Nordaførr av RSP & Thomax. Evig lokalpatriot! 

   

   

 6. Hva leser du nå? 
  Jeg kjøpte og begynte på «Folk med Angst» av Fredrik Backman nå i vår, men har blitt dårlig på å lese fysiske bøker helt siden jeg ble hekta på lydbøker. Jeg skammer meg over hvor lang tid det tar med denne boken… Backman fortjener å bli lest på under en uke og jeg har til gode å ikke forelske med hodestups i bøkene og karakterene hans.

   

  På lydbok veksler jeg for tiden mellom «The Institute» av Stephen King – og så «Sharp Ends» av Joe Abercrombie hvis det blir for sent på kvelden til å høre på King 🙈

 

I Jobbsys.no

 • Hva gjør du i løpet av en arbeidsdag?
  Jeg starter med å sjekke mail og planlegge dagen. Jeg tar meg deretter god tid til å gå innom alle kampanjene jeg har for våre kunder for å sjekke at alt går som det skal og får de visningene og klikkene vi forventer. 

   

  Etter dette varierer det veldig fra dag til dag, men jeg sjekker alltid trykket på produksjon og ser om det er noen bestillinger jeg skal ta tak i. Kundene våre kommer alltid først – og hver produksjon er unik.

  Her kan arbeidsdagen fylles med å lage materiell til våre kunders ledige stillinger (video, animasjon, bannere osv), eller å sette opp kampanjer i Meta (Facebook, Instagram, Messenger), Google Ads, Youtube, Snapchat, Linkedin, TikTok og flere andre kanaler. Vi blir sjeldent arbeidsledige, og lærer nye ting hver dag! 

  Siden jeg også har ansvar som digital markedsfører er jeg innom Jobbsys.no sine egne kampanjer for å følge de opp, og planlegger ukentlig nye innlegg til våre SoMe-kanaler – eller artikler og innhold til sofakroken på nettsiden. 

 • Hva er det beste med å være ansatt i Jobbsys?
  Muligheten til å bli god på så mange forskjellige områder og lære nye ting hele tiden. Det er alltid sprøtt å se tilbake i tid på hvor mye mer jeg har i ryggsekken nå, og hvor fort det legges til mer.

   

  Jeg er også utrolig glad for at vi er et godt team på jobb, med engasjerte mennesker som blir like gira og nerdete som meg når vi diskuterer løsninger og muligheter. 

   

 • Hva blir du inspirert av? 
  På jobb er det først og fremst kollegene mine. Terskelen for å kaste spørsmål ut i lufta er lav, og vi ender ofte opp med konstruktive og gode diskusjoner som girer meg opp og gir meg lyst til å teste ut ting.

  Kollegene mine er kreative utenfor jobb også, så jeg har ofte med meg alt fra matoppskrifter til interiørtips og tv-serier hjem. 


  Ellers blir jeg også veldig inspirert av å se kampanjer eller konsepter som er godt gjennomtenkte og nydelig gjennomført!

 

Et par av Idas avtrykk i Jobbsys.no

Da corona-pandemien herjet som verst  i 2020 hadde Ecura stort behov for arbeidskraft. Vi økte visningene med 200%

Vi fikk bryne oss litt ekstra da CEMAsys var på utkikk etter svensktalende, miljøengasjerte rådgivere på masternivå til Norge.