Estimert lesetid: 4 minutter
Nøkkelord: Jobbsys.no  Employer Branding

Personalia

 • Navn: Madeleine
 • Stilling: Senior grafisk designer
 • Arbeidserfaring: 6 år som grafisk designer i byråer som Metro Branding, Sempro, Breakfast og som selvstendig næringsdrivende i Monokkel. Veileder for lærlinger i mediegrafikerfaget på Horten videregående skole. 3 år som butikksjef på VIC Farmandstredet + en håndfull jobber som ekstrahjelp i ulike butikker.  

 

Fem Fun Facts

(pluss en til)

 1. Hvordan ser din ultimate helg ut?
  Min ultimate helg har helt nydelig sommervær, det er varmt og vindstille, og vi tar båten ut til Bastøybukta med ungene og vennegjengen vår. Masse bading, god mat, skravling og lykkelige barn! 🌞

   

 2. Hvis du skulle kjøpe deg én ting akkurat nå, hva ville det vært? 
  Billetter til Foo Fighters eller Adele står alltid høyt på lista.

   

 3. Har du en guilty pleasure?
  Scrolle Instagram etter oppskrifter! Jeg er helt hekta og har brukt altfor mye tid i sommer på å scrolle og la meg friste! 😅 

   

 4. Hva gjør deg mest klein?
  Klein humor på TV, da kan jeg få helt panikk. Jeg må slå av TV’en eller gå ut av rommet 🙈

   

 5. Hvilke sanger kan du fullstendig utenat?
  I Drink Wine av Adele… 

   

 6. Hva leser du nå? 
  Siste Spiker av Stefan Ahnhem

I Jobbsys.no

 • Hva gjør du i løpet av en arbeidsdag?
  Mye forskjellig! Alt fra å designe annonser og kampanjer til Facebook, Google, Linkedin, Snapchat, TikTok, nettaviser og mer – til å kjøre de ut i de rette kanalene. Jeg jobber mye i After Effects og Photoshop, noe jeg trives veldig godt med. 

   

 • Hva er det beste med å være ansatt i Jobbsys?
  Gode kolleger, masse kompetanseheving og det at ingen dager er like. Jeg liker spesielt godt teamfølelsen og det at vi jobber for et felles mål. 

   

 • Hva blir du inspirert av? 
  Jeg inspireres av veldig mye! Instagram, Pinterest, magasiner og bøker er en stor kilde til inspirasjon. Jeg samler på alt jeg synes er fint som farger, fonter, layout, fotografier, nettsider og mye mer! Ellers er det veldig inspirerende å jobbe med gode kollegaer i en designprosess, det er alltid utrolig lærerikt og gøy.