Estimert lesetid: 3 minutter
Nøkkelord: Jobbsys.no

Personalia

 • Navn: Mona
 • Stilling: Seniorrådgiver HR
 • Arbeidserfaring: Typograf i Tønsbergs blad, Prosjektleder/avdelingleder i reklamebyrå, Markedskoordinator i Toyota, Avdelingsleder for Subaru Concept Store, Store Manager for Gullfunn.

 

Fem Fun Facts

(pluss en til)

 1. Hvordan ser din ultimate helg ut?
  I sommerhalvåret er det beste som finnes å seile slør i vår vakre skjærgård! Jeg er ikke glad i vinterhalvåret, så da blir helgetrøsten en god bok og et glass rødvin mens jeg lengter etter sommer.

 2. Hvis du skulle kjøpe deg én ting akkurat nå, hva ville det vært? 
  En katamaran!

   

 3. Har du en guilty pleasure?
  Coca Cola MED sukker! Jeg vet jo at det er sukkerfritt som gjelder, men jeg MÅ ha min daglig dose «ordentlig» cola. 

   

 4. Hva gjør deg mest klein?
  Paradise Hotel eller tilsvarende program der folk er ufrivillig morsomme fordi de gjør eller sier håpløse ting.

   

 5. Hvilke sanger kan du fullstendig utenat?
  Purple Rain og Sign o’ The Times av Prince

   

 6. Hva leser du nå? 
  Jeg er ganske altetende når det gjelder litteratur. Jeg leser gjerne lette, underholdende bøker i sommerhalvåret, mens jeg har mer ro i kroppen til å lese tyngre litteratur om vinteren. Den siste boka jeg leste var «Petra Pettersens perfekte påske» av vår lokale forfatter, Lene Lauritsen Kjølner. Underholdende bok med handling fra Hvasser. Lene har et lett og humoristisk språk og noen herlige metaforer. Jeg leser ALT hun utgir. 

 

I Jobbsys.no

 • Hva gjør du i løpet av en arbeidsdag?
  Som rådgiver er jeg i kontakt med våre flotte kunder både på e-post og telefon. Min oppgave er å hjelpe dem med utlysningsstrategier og finne riktig markedsmiks for stillingen de skal annonsere. Det starter alltid med at jeg leser gjennom fullteksten for å kartlegge målgruppen vi skal nå. Deretter får kunden et uforpliktende forslag til kanalvalg, basert på vår lange erfaring. Budsjett blir også hensyntatt. Og ofte blir det gode samtaler med kunden før vi lander den endelige strategien.

 • Hva er det beste med å være ansatt i Jobbsys?
  I tillegg til spennende og varierte dager med morsomme utfordringer, har jeg de aller beste kollegene man kan ønske seg! Vi er et flott team, og vår samlede kompetanse gjør oss til enere i bransjen. Dessuten har vi en flat organisasjon der alle er like mye verdt. Vi har virkelig en flott LEDER, ikke en sjef. 

   

 • Hva blir du inspirert av? 
  I jobbsammenheng blir jeg inspirert av travle dager med både spennende og utfordrende oppgaver. Og jeg blir inspirert av kunnskapen mine flotte kolleger deler med oss andre og som gjør at vi hele tiden er oppdatert på det digitale landskapet. 

 

Et par av Monas avtrykk i Jobbsys.no

Da corona-pandemien herjet som verst  i 2020 hadde Ecura stort behov for arbeidskraft. Vår nasjonale rekrutteringskampanje førte til 200% økt visning.

Marthinsen & Duvholt ønsket å formidle den gode bedriftskulturen sin. Det har de fått til gjennom nyopprettet karriereside.