Forfatter: Ida Elise Østberg
Estimert lesetid:
3 minutter
Nøkkelord: Nyheter  På kontoret

Jobbsys.no er i vekst. Nå kan vi også smykke oss med tittelen lærebedrift!

Jobbsys.no er spesialister på Employment Branding og annonsering mot relevante søkere til alle typer ledige stillinger. For å oppnå den spesialkompetansen må vi være gode på mange ulike områder. Blant annet visuell kommunikasjon, grafisk design, annonsering i mange ulike digitale plattformer, kundereisen, målgruppesegmentering, markedsføring, tekstredigering, animasjon, samt trender og metoder i de ulike sosiale mediene.

I samarbeid med Opplæringskontoret for visuell kommunikasjon i Vestfold og Telemark er vi nå godkjent som lærebedrift, og vi gleder oss over et langt og tett samarbeid i årene som kommer. 

Som lærebedrift er vi privilegerte: vi har mye å lære bort, men vi har også stor glede av å få inn ny kompetanse og friske pust fra engasjerte lærlinger. Vår aller første lærling er allerede på plass, og det er med stor glede vi kan introdusere vår ferskeste Jobbsys-er Hanne Grinaker!

Møt Hanne!

Hanne er nå historisk: den aller første lærlingen i Jobbsys.no! Hanne har allerede rukket å gjøre et godt inntrykk innad i bedriften, og vi gleder oss over hennes blide vesen og nysgjerrige blikk når hun får bryne seg på de mange fagområdene Jobbsys.no er innom i løpet av en arbeidsdag.

Hanne har studert Grafisk Design ved Høyskolen i Kristiania og har siden da opparbeidet seg erfaring fra mange forskjellige jobber. Nå er hun på plass hos oss i Jobbsys.no for å lære seg mer om yrket hun først utdannet seg i. 

 

Lærlingetiden er et toårig løp som følger en detaljert oppsatt lærerplan med mål og delmål. Hanne skal få jobbe med mange spennende programmer og hjelpe til med reelle kundeoppdrag. Vi gleder oss til å se alt det gode arbeidet vi vet at Hanne kommer til å få til!

Tilbake til sofakroken